SOMTECH Data

Ett litet IT-företag med stor kunskap

Forever Aloe vera

 – Naturens egna kosttillskott

DIN HÄLSA ÄR VIKTIG
Intresset för en hälsosam livsstil har aldrig varit större och jag är därför glad att få ta del av alla Forevers fantastiska Aloe vera produkter. Jag använder själv många produkter, se några av mina favoriter nedan.

De allra flesta tycker att hälsa är viktigt, man vill ju självklart vara frisk och må bra! Vi är alltmer medvetna om kost och motion, vilket är bra, men får tyvärr i oss mycket onaturliga tillsatser, stressar mer och miljögifter finns överallt i luften. Vi behöver hitta tillbaka till det naturliga. Aloe vera Gel hjälper kroppen att hålla sig i balans, rensar ut slaggprodukter och håller magen i trim, vilket ger bättre immunförsvar och bättre försvar mot sjukdomar.

Forever – världens största odlare
Aloe vera har använts i tusentals år för sina unika egenskaper. Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Företaget ställer otroligt höga krav på framställningen, endast färsk gelé används. Skördas för hand, direkt ner i förpackningen inom två timmar. Ekologisk odling. Först i världen med att bli certifierade och har patent på sin metod!
Originalet – helt enkelt!

Aloe vera Gel med vitamin C
Bästsäljaren! Har du problem med mage och tarmar eller matsmältningsbesvär? Då är detta en produkt som du absolut borde prova. Det har visat sig att många snabbt blivit bättre när de börjat dricka Aloe vera Gel regelbundet! Stärkande och balanserande för immunförsvaret. 

Nöjd-kund-garanti
Du är helt trygg när du handlar från Forever eftersom nöjd-kund-garanti gäller i 90 dagar. Det innebär att om du inte är nöjd med ditt köp så kan du lämna tillbaka varan, oanvänd eller använd, tillsammans med ditt kvitto.
Läs gärna mer på www.foreverliving.se

Marika Strömgren
Independent Forever Business Owner (FBO)
e-post marika.stromgren@somtech.se


HÄR HAR JAG SAMLAT MINA FAVORITER


ALOE LIQUID SOAP
FAVORIT!!!! Självklart har vi två hemma hos oss – en i duschen och en på handfatet! Mild rengöring för ansikte och hela kroppen! Tar enkelt bort makeup, speciellt bra för känslig hud. En barnvänlig familjetvål. Aloe Liquid Soap kombinerar hudvårdande Aloe vera och arganolja med naturligt rengörande ämnen, bl.a från kokosnöt. Ger en lyxigt ren känsla, doftar gott och fräscht men ändå inte för starkt. Vardagslyx när den är som allra bäst! Aloe Liquid Soap tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


FOREVER ULTRA
Snabbt mål med koll på kalorierna! En god shake med högvärdigt sojaprotein och viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring, minimalt med kalorier, gör att den passar lika bra som måltidsersättning som mellanmål och proteintillskott före/efter träningen. Blanda med lättmjölk (mandelmjölk) så får du all näring som behövs (endast ca 200 kcal) i en måltid. Det höga proteininnehållet ger en bra mättnadskänsla. Vanilj eller choklad, innehåller 15 portioner. Blanda, skaka och njut!


R3 FACTOR
Varje höst och vinter gör jag en kur på 28 dagar med R3 Factor™ för att ge min hud extra lyster, avlägsna döda hudceller och återställa hudens fuktbalans och elasticitet med kollagen och AHA-syror. R3 Factor™ innehåller bla Aloe vera, AHA-syror, vitamin A, C och E och kollagen. Rengör ansiktet, smörj sedan in med R3 Factor™ morgon och kväll i 28 dagar för att få bäst resultat och uppnå full effekt. R3 Factor™ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


ALOE PROPOLIS CREME
Min nattkräm, min fotkräm, min handkräm. En av bästsäljarna! För torr hud över hela kroppen. Mjukgörande, fuktighetsbevarande med krämig konsistens. Härlig honungsdoft. Extra bra för vintertorr hy (vattenfri). Kombinera den med Gelly så har du en hårgelé eller med heat lotion så har du en superbra fotkräm!


ALOE MOISTURIZING LOTION
En helt perfekt dagkräm med vårdande vitamin E. Silkeslen konsistens som gör huden mjuk och smidig. Kombinera den gärna med Gelly så har du en perfekt kombo. Tänk på att alltid använda ett serum under din dagkräm. Låter kanske lite som på tv-reklamen men… ”Först serum, sen Moisturizing”.


ALOE VERA GELLY
Min allt-i-allo-kräm. Min ögonkräm! Mot torr skadad hud, solsveda, brännskador, insektsbett, svamp, rynkor. Absorberas snabbt, lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten. Perfekt att använda på nyrakad och irriterad hud. Kombinera den med Propolis så har du en perfekt hårgelé!


FOREVER ALOE SCRUB
Djuprengöring för att rena huden från den smuts som trängt in i porerna. Mild att användas dagligen. Innehåller jojobaolja som är skonsam för huden. Jag använder denna scrub minst två ggr/vecka. Fukta ansiktet, ta en klick och massera in huden i ca två minuter (glöm inte läppar och hals) och skölj. Badda ansiktet försiktigt med en handduk. Hyn blir verkligen rosig och fräsch! Smörj sedan in med ett serum och förslagsvis Moisturizing lotion.


ALOE HAND SOAP
Flytande tvål i praktisk pumpflaska baserad på Aloe vera och rengörande ämnen från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja. Doftar lätt och härligt fräscht. Mild rengöring för både ansikte och händer, passar för känslig hud. Irriterar inte ögon, tar enkelt bort makeup. Gör huden ren och silkeslen. Barnvänlig. Aloe Hand Soap tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


ALOE AVOCADO FACE & BODY SOAP
En fräsch, väldoftande och återfuktande tvål som passar fint i varje badrum. Den passar alla hudtyper och den friska doften uppskattas av både kvinnor och män. Rengör både skonsamt och effektivt och har en oemotståndligt uppfriskande citrusdoft. Aloe Avocado Face & Body Soap tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


ALOE FIRST™
Uppfriskande spray för både ansikte och kropp! Så bra att den borde finnas i varje badrumsskåp! Innehåller Aloe vera, propolis och utvalda örter som svalkar, vårdar och lugnar din hud. Perfekt att spraya kroppen efter en dag i solen men passar självklart som body lotion året runt. Funkar fint även på hår och hårbotten. Min väninna, som har självlockigt hår, använder sprayen och hon är helt lyrisk! Häll gärna över i en liten sprayflaska så kan du alltid ha den med dig! Aloe First™ tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


FOREVER BRIGHT™ TOOTHGEL
En flourfri tandkräm som rengör effektivt samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge. Väldigt dryg. Polerar och bleker tänderna skonsamt. Passar även att använda till djur. Rekommenderas särskilt för dig som har känsligt tandkött eller blåsor i munnen. Forever Bright™ Toothgel tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


FOREVER ALOE LIPS
En favorit som man inte vill (och heller inte kan) vara utan! Perfekt för torra läppar och innehåller bla Aloe vera och jojobaolja och är ej uttorkande som vanliga läppcerat då den är vattenfri! Perfekt för myggbett, sår, brännsår, torra nagelband etc. Perfekt att ha en Aloe lips i golfbagen! En av mina vänner beställde nyligen 10 st med motiveringen ”Aloe Lips går åt som smör hemma hos oss”!


FOREVER ACTIVE PRO-B
Min räddning! I över sex år led jag av allergi, utslag och klåda på kroppen. Då började jag äta probiotika, en tablett varje morgon! Idag är min allergi helt borta! Jag vet ju inte hur probiotika påverkar dig men mig har den räddat. Forever Active Pro-B™ innehåller 8 miljarder levande mjölksyrabakterier från sex olika bakteriestammar. Mjölksyrabakterier är magvänliga bakterier som finns naturligt i vår tarmflora och fungerar som immunsystem för att skydda oss mot skadliga bakterier som kan göra oss sjuka. Mjölksyrabakterier hjälper till att återställa balansen i mage och tarm. Fri från gluten, mjölk och animaliskt gelatin.


ALOE MSM GEL
En perfekt massagelotion när man har värk i muskler och leder. Men även vid problem med ligament, fibromyalgi och artros. Innehåller MSM, Aloe vera och olika örter. Jag använder MSM Gel som massagelotion ihop med Heat lotion. Jag dricker MSM varje morgon (en tesked pulver i ett glas vatten).
Varför är då MSM så bra?
MSM är organiskt svavel som finns naturligt i kroppens ben och bindväv. Proteinet kollagen och keratin innehåller svavel och är det som utgör grunden för all bindväv, brosk, skelett, hår och hud. MSM ses därför som ett skönhetsmineral för en sund hår- och hudkvalitet. Aloe MSM Gel tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.


GENTLEMAN´S PRIDE
Detta blir garanterat mannens favorit! After shave-lotion med fräsch, maskulin doft. Innehåller Aloe vera, rosmarin och gurka som lugnar och återfuktar huden och gör den härligt uppfriskande, mjuk och len. Passar män i alla åldrar som vill skämma bort sin hud lite extra efter rakning och som uppskattar en klassiskt fräsch herrdoft. Perfekt för känslig hud!


Hur du behandlar din kropp idag påverkar hur du mår i framtiden!