SOMTECH Data

Ett litet IT-företag med stor kunskap

Quiz by Mika
Den perfekta underhållningen för alla festliga tillfällen!

slide1_2480x1240_notext

Ha kul med nära och kära - kör ett quiz där alla kan vara med!

slide2_2480x1240

" High five på den, det där svaret kunde vi "

slide3_2480x1240

Ett enkelt sätt att umgås och ha kul tillsammans!

slide4_2480x1240

" Du, Quiz by Mika är verkligen superskoj underhållning på alla fester "

Planerar du fest med vänner? Har ni ett släktkalas eller en fest på gång? Quiz är den perfekta underhållningen som garanterat blir uppskattat och som passar för alla festliga tillfällen! Ett enkelt sätt att umgås och ha trevligt tillsammans! Alla mina quiz levereras komplett med tydliga instruktioner, frågeformulär, svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många exemplar som behövs. På de quiz där musik ska spelas så finns låtarna på en färdig Spotify-spellista eller ljudfiler som skickas till din e-post som du sedan enkelt sparar ned på din dator. Beställ och få direkt leverans till din e-post.
Snabbt! Smidigt! Enkelt! Pris 199.- för privatpersoner. Pris 599.- för företag ex moms.

ALLA KAN VARA MED!
Vill du som lekledare vara med själv och köra quizet? Inga problem, det går att ordna! På de flesta av mina quiz finns ljudfiler som levereras till din e-post. Meddela mig bara vid beställningen så ser jag till att du får all information. Facit levereras separat och öppnas inte förrän ni ska rätta svaren.

KONFERENS MED JOBBET?
Önskar ni en lättsam och rolig teambuilding-aktivitet? Kontakta mig så kommer jag till er och kör ett underhållande quiz för dig och dina kollegor!
BESTÄLL TEAMBUILDING-AKTIVITET


OKTOBERFEST QUIZ
Detta musikquiz är helt perfekt när ni planerar en Oktoberfest med jobbarkompisarna eller med vänner! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL OKTOBERFEST QUIZ


MUSIKLEK GISSA-LYSSNA-VINN
Årets roligaste musiklek!
Detta sällskapsspel är en superkul och underhållande musiklek som är perfekt att köra tillsammans med vänner! Det gäller att våga satsa, gissa rätt, lyssna och sedan vinna (eller förlora) poäng beroende på din egen och motståndarlagets musikkunskaper! Passar alla åldrar! Musiken är anpassad för alla musiksmaker, nytt och gammalt i en härlig blandning. Du får en komplett musiklek med tydliga instruktioner, artistkort, spelkort, facit samt en färdig Spotify-spellista som du enkelt sparar ned. Här kan alla vara med, även du som lekledare! Pris 199 kr

BESTÄLL MUSIKLEK GISSA-LYSSNA-VINN


FEST & BRÖLLOP QUIZ (1)
Det ultimata musikquizet för MÖHIPPAN! Ett musikquiz som skapar härlig feststämning med frågor om fest, möhippa, bröllop och allt däromkring! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Kör detta quiz på möhippan, bröllopsfesten eller med vänner som kanske går i giftastankar eller redan ÄR gifta och nöjet är helt på er sida!
Vill du vara med själv? Då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat.
Pris 199 kr
BESTÄLL FEST & BRÖLLOP QUIZ (1)


FEST & BRÖLLOP QUIZ (2)
Det ultimata musikquizet för SVENSEXAN! Ett musikquiz som skapar härlig feststämning med frågor om fest, svensexa, bröllop och allt däromkring! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Kör detta quiz på svensexan eller på fest med vänner som kanske går i giftastankar (eller som borde eller med dem som kanske redan gjort det) och nöjet är helt på er sida!
Vill du vara med själv? Då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat.
Pris 199 kr
BESTÄLL FEST & BRÖLLOP QUIZ (2)


SVERIGE RUNT QUIZ
Kör ett ”På spåret-quiz” med dina vänner och ställ frågan ”Vart är vi på väg?” Detta quiz är ett mycket underhållande och lite klurigt quiz men också väldigt roligt och lärorikt på temat Sverige. På alla 17 frågorna finns tre ledtrådar. Det gäller att klura ut rätt stad, ort, plats eller turistmål. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Kör quizet tillsammans med dina vänner och ni får samtidigt en lärorik geografisk rundresa genom Sverige. Här behövs ingen Spotify och ingen musik ska spelas.
Pris 199 kr
BESTÄLL SVERIGE RUNT QUIZ


CHIT-CHAT FRÅGEKORTSPEL
Dessa 48 konversationskort är perfekt runt middagsbordet med vänner. Prioritera lättsamma men även genuina samtal. Reflektera över året som gått, dela drömmar och tankar inför framtiden. Här ges tid för både skratt, inspiration och eftertanke. Du får med instruktioner och tips på hur man kan använda dessa ämneskort!
Pris 159 kr
BESTÄLL CHIT-CHAT FRÅGEKORTSPEL


SCHLAGERQUIZ
Gillar du schlager så är detta helt klockrent! Det här är ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar på temat svensk schlager och tillhörande följdfrågor. Maxad underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på festen! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Pris 199 kr

BESTÄLL SCHLAGERQUIZ


SCHLAGERQUIZ 2
Gillar du schlager så är detta helt klart det bästa quizet! Det här är ett mycket underhållande musikquiz med 17 låtar på temat svensk schlager och tillhörande följdfrågor. Maxad underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på festen! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Pris 199 kr

BESTÄLL SCHLAGERQUIZ 2


SVENSKA SCHLAGER
Ett hejdlöst roligt och underhållande sällskapsspel som passar alla, särskilt om man gillar schlager! Spelet går ut på att placera rätt låttitel på rätt textrad samt klara av vem artisten är!
Här kan man även köra en variant av det sanslöst roliga tv-programmet Doobidoo.
Samla släkt och vänner och ha en riktigt rolig schlagerkväll tillsammans! Passar gammal som ung, blanda gärna lagen i olika åldrar! Levereras komplett med spelkort, svarsformulär, facit och tydliga instruktioner. Här behövs ingen Spotify och ingen musik ska spelas. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat.
Pris 199 kr
BESTÄLL SVENSKA SCHLAGER


AFTER WORK QUIZ
Perfekt underhållning efter jobbet, med jobbarkompisarna eller med vänner! Ett mycket underhållande musikquiz med 17 låtar och tillhörande följdfrågor på temat jobb och fritid. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och underhållande! En garanterad succé med blandad musik och frågor som du inte visste att du kunde men som du helt säkert gärna vill veta – om du inte kan!
Pris 199 kr

BESTÄLL AFTER WORK QUIZ


DUETTQUIZ
Bra musik är bäst tillsammans! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar och tillhörande följdfrågor där artister sjunger duett. En härligt blandning av både gamla och lite nyare låtar. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och mycket underhållande! En garanterad succé med blandad musik som passar alla! Pris 199 kr

BESTÄLL DUETTQUIZ


MUSIKQUIZ HITTA RÄTT
Det absolut helt perfekta familjequizet! Detta är en mycket underhållande musikquiz på temat Hitta rätt med följdfrågor. På samtliga 17 låtar gäller det att hitta rätt… sak, person, namn, djur, årtal, färg etc. Ett väldigt roligt musikquiz som passar alla! Blanda gärna lagen i olika åldrar om ni har släktkalas! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL MUSIKQUIZ HITTA RÄTT


SVENSKA HITS QUIZ
– BÄSTA SLÄKTQUIZET!
Följ med på en härlig tidsresa genom den svenska musikhistorien! Detta är ett mycket underhållande quiz med svenska hits och musiken genom tiderna med tillhörande följdfrågor. Musiken börjar på 50-talet och går fram till nutid. Perfekt att köra på släktkalas och fester över generationer där man blandar lagen i alla åldrar! Men passar självklart för alla som gillar musik! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat.
Pris 199 kr

BESTÄLL SVENSKA HITS QUIZ


QUIZBINGO! Musikquiz med BINGO
NYHET! Den perfekta musikleken för alla! Denna musiklek är en lättsam, fartfylld och mycket underhållande musiklek som är perfekt att köra tillsammans med vänner på sommarfesten, grillfesten, familjekalaset eller kräftskivan! Blanda gärna lagen i olika åldrar om familj och släkt är med! Här skapar man sin egen bingobricka och varje låt som spelas upp har ett speciellt bingonummer. Musiken är anpassad för alla musiksmaker, nytt och gammalt i en härlig blandning. Du får en komplett musiklek med tydliga instruktioner, svarsformulär, facit samt en färdig Spotify-spellista som du enkelt sparar ned.

Pris 199 kr
BESTÄLL QUIZBINGO!


STARS IN HEAVEN MUSIKQUIZ
Musiken vi aldrig glömmer! Detta quiz är en hyllning till alla artister som inte längre finns i livet, artister vi aldrig glömmer och vars musik lever vidare! Ett underhållande musikquiz med 18 låtar och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och underhållande! En garanterad succé med blandad musik! Pris 199 kr

BESTÄLL STARS IN HEAVEN MUSIKQUIZ


SPORT & FRITID QUIZ
Detta quiz får den sportintresserade inte missa! Men passar naturligtvis lika bra för alla andra också! Ett mycket roligt musikquiz med följdfrågor på temat sport och fritid! Samla släkt och vänner och ha en riktigt rolig quizkväll tillsammans! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt, lärorikt och mycket underhållande! En garanterad succé med blandad musik! Pris 199 kr
BESTÄLL SPORT & FRITID QUIZ


SVENSK POP & ROCK QUIZ
Gillar du svensk pop och rock så är detta det absoluta perfekta quizet. Perfekt underhållning efter jobbet, med jobbarkompisarna eller med dina vänner! Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar och tillhörande följdfrågor på temat svensk pop och rockmusik. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och underhållande! En garanterad succé med blandad svensk musik! Pris 199 kr

BESTÄLL SVENSK POP & ROCK QUIZ


SOUL TRAIN 1 QUIZ
Detta är ett underhållande quiz på temat soul och disco med tillhörande följdfrågor. Gemensamt för alla 16 låtar är att det är en härlig blandning av disco, soul och funk från 70- 80-talet. Detta quiz blir garanterat en succé på alla fester! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Efter quizet blir det en perfekt spellista för kvällen som får vem som helst att vilja dansa loss!
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL SOULTRAIN 1 QUIZ


SOUL TRAIN 2 QUIZ
Detta är ett underhållande quiz på temat soul och disco med tillhörande följdfrågor. Gemensamt för alla 18 låtar är att det är en härlig blandning av disco, soul och funk från 70- 80- 90-talet. Detta quiz blir garanterat en succé på alla fester! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Efter quizet blir det en perfekt spellista för kvällen som får vem som helst att vilja dansa loss!
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL SOULTRAIN 2 QUIZ


70-TALET QUIZ
Nostalgi! Tillbaka till härliga 70-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar från 70-talet och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos nostalgisk underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på din fest! Är du född på 70-talet är det ett kul quiz att köra!
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL 70-TALSQUIZ


80-TALET QUIZ
Tillbaka till det färgglada 80-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar från 80-talet och med tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos nostalgisk underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på din fest! Planerar du en 80-talsfest så är detta quiz helt perfekt! Alla får en rejäl dos underhållning – kul även för dig som föddes på 80-talet!
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL 80-TALSQUIZ


90-TALET QUIZ
Tillbaka till härliga 90-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar från 90-talet och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos underhållning – kul även för dig som föddes på 90-talet! Detta blir ett garanterat lyckat inslag på alla fester som passar alla, gammal som ung!
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor, svarsformulär och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL 90-TALSQUIZ


20-TALET QUIZ
Perfekt för dig som vill ha ett quiz med lite nyare låtar! Ett mycket underhållande quiz med låtarna som spelats flitigt på radio och är aktuella. Passar de allra flesta då många låtar kan vara äldre men remixade i ny tappning! Totalt 16 låtar från 20-talet med tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL 20-TALSQUIZ


FILMQUIZ 1
Kända klassiker!
Filmquiz 1 är ett mycket underhållande quiz innehållande 22 låtar på temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av många kända klassiker. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL FILMQUIZ 1


FILMQUIZ 2
Bästa släkt- / familjequizet!
Ett mycket underhållande quiz med 20 låtar på temat filmmusik. Här finns en mix av klassiska svenska och utländska filmer och lite av det man sett på tv. Filmquiz 2 är helt perfekt på släktkalas. Blanda gärna lagen i olika åldrar. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Vill du vara med själv? Kul, då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din Messenger samt levererar frågor och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL FILMQUIZ 2


FILMQUIZ 3
En mix av både gamla och nya filmer!
Ett mycket underhållande quiz innehållande 18 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av både gamla och nya filmer. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.
Pris 199 kr

BESTÄLL FILMQUIZ 3


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN-QUIZ
Känner du någon som fyller jämnt? Vill du ordna något speciellt för jubilaren? Då är detta quiz helt perfekt som garanterat blir uppskattat av både gäster och av jubilaren själv! Ett underhållande quiz som är perfekt att köra på en födelsedagsfest. Innehåller en härlig mix av 16 frågor med tillhörande följdfrågor. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då jubilaren är den som har svaren på de flesta frågorna. Tips! Vill du ha ett personligt födelsedagsquiz till jubilaren? Kontakta mig så hjälper jag dig! Pris 199 kr

BESTÄLL GRATTISQUIZ


PÅSKQUIZ
Kör ett påskquiz tillsammans med släkt och vänner under påsken! Ett underhållande och lite klurigt quiz men också väldigt roligt och lärorikt på temat påsk. 17 frågor med följdfrågor och en blandning av film, musik, mat, dryck, geografi, nutid, historia och traditioner. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Pris 199 kr

BESTÄLL PÅSKQUIZ


HALLOWEENQUIZ
Ett rysligt underhållande musikquiz med buskul skräckblandning innehållande 17 låtar med temat skräck/thriller och tillhörande följdfrågor. Detta quiz passar perfekt till halloweenfesten och när du vill få ruskigt bra stämning! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Pris 199 kr

BESTÄLL HALLOWEENQUIZ


AFTERSKI QUIZ
Den perfekta underhållningen i vinter! Kör ett quiz på jobbet med dina kollegor eller varför inte efter en heldag i skidbacken med din familj, släkt eller vänner! Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar och tillhörande följdfrågor på temat vinter och afterski. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och underhållande! En garanterad succé med blandad musik som passar alla! Pris 199 kr

BESTÄLL AFTERSKI QUIZ


JULMUSIK QUIZ
Detta är ett mycket underhållande och roligt quiz på temat jul. Gemensamt för alla 16 låtar är att det är julmusik, både med svenska och utländska artister med tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Perfekt lek med släkten på julafton eller till julfesten med vänner eller kollegor. Här får ni ett quiz som ger den bästa julstämningen!
Vill du vara med själv? Då behövs inte Spotify utan jag skickar numrerade ljudfiler (för varje fråga) till din e-post samt levererar frågor och facit separat. Pris 199 kr

BESTÄLL JULMUSIKQUIZ


JULQUIZ
Detta är ett mycket underhållande, lärorikt och roligt quiz att köra kring julhelgerna. Kommer garanterat bli ett uppskattat inslag på alla julkalas! På alla 20 frågorna finns följdfrågor med en härlig mix kring julen. Här behövs ingen Spotify och ingen musik ska spelas. På detta quiz kan alla vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Samla släkt och vänner och kör quizet tillsammans! Nöjet är helt på er sida! Pris 199 kr

BESTÄLL JULQUIZ


NYÅRSQUIZ
Detta är ett mycket underhållande nyårsquiz som garanterat kommer att bli ett uppskattat inslag under nyårsfirandet! På samtliga 16 frågor finns följdfrågor med en härlig mix kring allt som har med nyår att göra: Film, tv, mat, dryck, nutid, dåtid, traditioner m m. Här behövs ingen Spotify och ingen musik ska spelas. På detta quiz kan alla vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Få fart på leklusten och kör quizet tillsammans och ni får perfekt underhållning för att fira in nya året – bara för nöjes skull! Pris 199 kr

BESTÄLL NYÅRSQUIZ


SOMMARQUIZ
Ett mycket underhållande quiz som både är roligt och klurigt på temat sommar. Kommer garanterat bli ett uppskattat inslag på alla grillfester, sommarfester och kräftskivor! På alla 16 frågorna finns följdfrågor med en härlig mix av film, tv, musik, sport, dryck, geografi, sevärdheter och traditioner. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Kör quizet tillsammans med dina vänner och ni får garanterat den bästa underhållningen samtidigt som ni får kunskap om allt mellan himmel och hav! Här behövs ingen Spotify. Pris 199 kr

BESTÄLL SOMMARQUIZ


AFTER BEACH QUIZ
Ett musikquiz som skapar härlig sommarfeeling!
Temat är sol, sommar, semester, himmel, hav och after beach. Gemensamt för alla 18 låtar är att det är musik med anknytning till sommaren och med tillhörande följdfrågor. Perfekt underhållning på sommarpartyt eller på semestern efter en härlig dag på stranden. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Kör detta quiz med vänner och nöjet är helt på er sida! Pris 199 kr
BESTÄLL AFTER BEACH QUIZ


Mycket nöje önskar Quiz by Mika