SOMTECH Data

Ett litet IT-företag med stor kunskap

Quiz by Mika

 Den perfekta underhållningen för alla festliga tillfällen!

Planerar du middag med vänner? Ska ni ha personalfest eller planeras en konferens med jobbet? Har du en vän som fyller jämnt i år? Kanske ett släktkalas på gång utan några idéer? Quiz är den perfekta underhållningen som garanterat blir uppskattat och som passar för alla festliga tillfällen! Ett enkelt sätt att umgås och ha trevligt tillsammans!

Du får ett komplett, färdigt quiz med tydliga instruktioner, frågeformulär, svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många ex som behövs. På de quiz där musik ska spelas så finns låtarna på en färdig Spotify-spellista. Beställ och få direkt leverans till din e-post.
Snabbt! Smidigt! Enkelt!
Pris 159 kr (inkl moms)

Här hittar du flera quiz och sällskapsspel som ger maxad underhållning som passar för alla festliga tillfällen.
Soultrain Quiz I II
Halloweenquiz
Julmusik Quiz
Julquiz
Nyårsquiz
Svenska Hits Quiz
Sverige runt Quiz
After work Quiz
Schlagerquiz
Schlagerlek – Kan du texten?
Back to the 70´s Quiz
Back to the 80´s Quiz
Back to the 90′ s Quiz
Filmquiz I II III
Sällskapsspel GISSA! LYSSNA! VINN!
Födelsedagsquiz MAN KVINNA
Påskquiz
Sommarquiz
“Chitchat”-kort (konversationskort)


* * *
Konferens med jobbet?
Önskar ni en lättsam teambuilding-aktivitet på kvällen?
Kontakta mig så kan jag köra ett roligt och underhållande quiz för dig och dina kollegor!

* * *


SOULTRAIN QUIZ
Detta är ett mycket underhållande quiz på temat “SoulTrain”. Gemensamt för alla 16 låtar är att det är en härlig blandning av soul, funk och disco från 70- och 80-talet. Detta quiz blir en succé på alla fester! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Efter quizet blir det en perfekt spellista för kvällen som får vem som helst att vilja dansa! Bjud hem dina vänner och kör detta quiz! Det blir en garanterad succé! Finns även SoulTrain Quiz II som har en härlig blandning av 70-/ 80-/ 90-talsmusik. Beställ båda quizen och du har maxad underhållning!

BESTÄLL SOULTRAIN QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


HALLOWEEN QUIZ
Ett rysligt underhållande quiz innehållande 16 filmer med temat skräck/thriller och tillhörande följdfrågor. Detta quiz passar perfekt till halloween festen och när du vill få ruskigt bra stämning och även för dig som älskar skräckfilmer! Här behövs Spotify till några av frågorna. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL HALLOWEEN QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


JULMUSIK QUIZ
Detta är ett mycket underhållande och roligt quiz på temat jul. Gemensamt för alla 16 låtar är att det är julmusik, både med svenska och utländska artister med tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Perfekt lek med släkten på julafton, till julfesten med vänner eller kollegor. En garanterad succé som ger den absolut ultimata julstämningen!

BESTÄLL JULMUSIK QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


JULQUIZ
Ett mycket underhållande quiz på temat jul. Kommer garanterat bli ett uppskattat inslag på alla julfester! På alla 20 frågorna finns följdfrågor med en härlig mix kring julen. Här behövs ingen Spotify. På detta quiz kan alla vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Samla släkt och vänner och kör quizet tillsammans och ni får garanterat mysig julkänsla!

BESTÄLL JULQUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


SVENSKA HITS QUIZ
Detta är ett mycket underhållande quiz med svenska hits och musiken genom tiderna med tillhörande följdfrågor. Musiken börjar på 50-talet och går fram till nutid. En härlig tidsresa på 70 år genom musikhistorien! Perfekt att köra på släktkalas och fester över generationer där man blandar lagen i alla åldrar! Men passar självklart för alla som gillar musik! Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL SVENSKA HITS QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


SVERIGE RUNT QUIZ
Detta är ett mycket underhållande och lite klurigt quiz men också väldigt roligt och lärorikt på temat Sverige. På alla 16 frågorna finns tre ledtrådar. Det gäller att klura ut rätt stad, ort, plats eller turistmål. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Kör quizet tillsammans med dina vänner och ni får samtidigt en lärorik geografisk rundresa genom Sverige.

BESTÄLL SVERIGE RUNT QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


AFTER WORK QUIZ
Perfekt underhållning efter jobbet, med jobbarkompisarna eller med vänner! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar och tillhörande följdfrågor på temat jobb och fritid. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Roligt och underhållande! En garanterad succé!
BESTÄLL AFTER WORK QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


SCHLAGERQUIZ
Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar på temat svensk schlager och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Maxad underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på festen!

BESTÄLL SCHLAGERQUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


SÄLLSKAPSSPEL SVENSKA SCHLAGER – KAN DU TEXTEN?
Samla dina vänner och ha en riktigt rolig schlagerkväll tillsammans! Detta är en mycket underhållande schlagerlek med svenska schlager. Levereras komplett med spelkort, svarsformulär, facit och tydliga instruktioner. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat.

BESTÄLL SCHLAGERLEK
(pris 159 kr inkl moms)


BACK TO THE 70´S QUIZ
Nostalgi! Tillbaka till 70-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar från 70-talet och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos nostalgisk underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på din fest!

BESTÄLL BACK TO THE 70´S QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


BACK TO THE 80´S QUIZ
Tillbaka till det färgglada 80-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar från 80-talet och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos nostalgisk underhållning som garanterat blir ett lyckat inslag på din fest!

BESTÄLL BACK TO THE 80´S QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


BACK TO THE 90´S QUIZ
Tillbaka till härliga 90-talet! Ett mycket underhållande musikquiz med 16 låtar från 90-talet och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned. Detta blir en garanterad succé! Alla får en rejäl dos underhållning – kul även för den som föddes då! Detta blir ett garanterat lyckat inslag på alla fester som passar alla, gammal som ung!

BESTÄLL BACK TO THE 90´S QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


FILMQUIZ DEL 1
KÄNDA KLASSIKER
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 22 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av många “kända klassiker”. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 1
(pris 159 kr inkl moms)


FILMQUIZ DEL 2
– KLASSIKER, BARN OCH SETT PÅ TV
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 20 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en mix av klassiska svenska och utländska filmer, samt en del sett på tv. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 2
(pris 159 kr inkl moms)


FILMQUIZ DEL 3
– GAMLA OCH NYA FILMER
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 22 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av både gamla och nya filmer. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 3
(pris 159 kr inkl moms)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN-QUIZ
Känner du någon som fyller jämnt? Vill du ordna något speciellt för jubilaren? Då är detta quiz helt perfekt som garanterat blir uppskattat av både gäster och av jubilaren själv! Ett underhållande quiz som är perfekt att köra på en födelsedagsfest när någon fyller år. Innehåller en härlig mix av 16 frågor med tillhörande följdfrågor. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då jubilaren är den som har svaren på de flesta frågorna.
Tips! Vill du ha ett personligt födelsedagsquiz till jubilaren så kan jag ordna det! Kontakta mig så berättar jag mer!

BESTÄLL GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN QUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


SÄLLSKAPSSPEL GISSA! LYSSNA! VINN!
Detta sällskapsspel är en underhållande och hejdlöst rolig musiklek som sätter fart på festen! Det gäller att våga satsa, gissa rätt, lyssna och vinna! Du får en komplett musiklek med tydliga instruktioner, facit, artistkort, spelkort samt en färdig Spotify-spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL GISSA! LYSSNA! VINN!
(pris 159 kr inkl moms)


SOMMARQUIZ
Ett mycket underhållande quiz som både är roligt och klurigt på temat sommar. Kommer garanterat bli ett uppskattat inslag på alla grillfester, sommarfester och kräftskivor! På alla 16 frågorna finns följdfrågor med en härlig mix av musik, film, tv, sport, dryck, geografi, sevärdheter och traditioner. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då facit levereras separat. Kör quizet tillsammans med dina vänner och ni får garanterat den bästa underhållningen samtidigt som ni får kunskap om allt mellan himmel och hav!

BESTÄLL SOMMARQUIZ
(pris 159 kr inkl moms)


CHITCHAT-KORT
Dessa konversationskort är perfekta ämneskort att ha under en middag. Du placerar ett kort under tallriken och sedan får man prata med sin bordsgranne om ämnet. Passar även om det är pratigt och glatt under middagen. Detta är ett tillfälle att få igång en konversation som man kanske normalt inte pratar om. Lättsamt och mycket trevligt och garanterat ett trevligt inslag under middagen! Totalt medföljer 48 konversationskort med varierande ämnen. Kan även användas som en lek efter middagen (alla instruktioner och tips medföljer).

BESTÄLL CHITCHAT-KORT
(pris 99 kr inkl moms)