SOMTECH Data

Ett litet IT-företag med stor kunskap

 

Quiz by Mika

Nu är Melodifestivalen igång! Samla dina vänner och ha en riktigt rolig schlagerkväll tillsammans. Quiz och sällskapsspel är den perfekta underhållningen som garanterat blir uppskattat och ett trevligt inslag under kvällen! Ett enkelt sätt att umgås och ha trevligt tillsammans!

Du får ett komplett, färdigt quiz med tydliga instruktioner, frågeformulär, svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många ex som behövs. På de quiz där musik ska spelas så finns låtarna på en färdig Spotify-spellista. Beställ och få direkt leverans till din e-post. Snabbt! Smidigt! Enkelt! Pris endast 149 kr

Här hittar du flera quiz och sällskapsspel som ger maxad underhållning till alla festliga tillfällen.
Schlagerquiz
Påskquiz
Sällskapsspel Svenska Schlager – Kan du texten?
Filmquiz
Sällskapsspel GISSA! LYSSNA! VINN!
Rysarquiz
FödelsedagsQuiz
“Chitchat”-kort

 


SCHLAGERQUIZ
Ett mycket underhållande musikquiz med 18 låtar på temat svensk schlager och tillhörande följdfrågor. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL SCHLAGERQUIZ
(pris 149 kr)


SÄLLSKAPSSPEL SVENSKA SCHLAGER – KAN DU TEXTEN?
Samla dina vänner och ha en riktigt rolig schlagerkväll tillsammans! Detta är en mycket underhållande schlagerlek med svenska schlager. Levereras komplett med spelkort, svarsformulär, facit och tydliga instruktioner. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren – facit levereras separat.

BESTÄLL SCHLAGERLEK
(pris 149 kr)


PÅSKQUIZ
Kör ett påskquiz tillsammans med släkt och vänner! En perfekt underhållning till middagen med vänner, påskfesten eller i fjällstugan efter en dag i skidbacken! Ett underhållande och lite klurigt quiz men också roligt och lärorikt på temat påsk. 16 frågor och tillhörande följdfrågor med en blandning av film, musik, mat, dryck, geografi, nutid, historia och traditioner. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren – facit levereras separat.

BESTÄLL PÅSKQUIZ
(pris 149 kr)


SÄLLSKAPSSPEL GISSA! LYSSNA! VINN!
Detta sällskapsspel är en underhållande och hejdlöst rolig musiklek som sätter fart på festen! Det gäller att våga satsa, gissa rätt, lyssna och vinna! Du får en komplett musiklek med tydliga instruktioner, facit, artistkort, spelkort samt en färdig Spotify-spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL GISSA! LYSSNA! VINN!
(pris 149 kr)


FILMQUIZ DEL 1
KÄNDA KLASSIKER
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 22 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av många “kända klassiker”. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 1
(pris 149 kr)


FILMQUIZ DEL 2
– KLASSIKER, BARN OCH SETT PÅ TV
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 20 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en mix av klassiska svenska och utländska filmer, samt en del sett på tv. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 2
(pris 149 kr)


FILMQUIZ DEL 3
– GAMLA OCH NYA FILMER
Ett underhållande och roligt quiz innehållande 22 låtar med temat filmmusik och tillhörande följdfrågor. Här finns en härlig mix av både gamla och nya filmer. Här behövs Spotify. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL FILMQUIZ DEL 3
(pris 149 kr)


GRATTIS-PÅ FÖDELSEDAGEN-QUIZ
Känner du någon som fyller år? Vill du ordna något speciellt för jubilaren? Då är detta quiz helt perfekt som garanterat blir uppskattat av både gäster och av jubilaren själv! Ett underhållande quiz som är perfekt att köra på en födelsedagsfest när någon fyller år. Innehåller en härlig mix av 16 frågor med tillhörande följdfrågor. Här behövs ingen Spotify. Alla kan vara med, även lekledaren, då jubilaren är den som har svaren på de flesta frågorna.

Tips! Vill du ha ett personligt födelsedagsquiz till jubilaren så kan jag ordna det!
Kontakta mig så berättar jag mer!

BESTÄLL GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN QUIZ
(pris 149 kr)


RYSARQUIZ
Ett rysligt underhållande quiz innehållande 16 filmer med temat skräck/thriller och tillhörande följdfrågor. Detta quiz passar perfekt när du vill få ruskigt bra stämning och för dig som älskar skräckfilmer! Här behövs Spotify till några av frågorna. Du får en färdig spellista som du enkelt sparar ned.

BESTÄLL RYSARQUIZ
(pris 149 kr)


CHITCHAT-KORT
Dessa konversationskort är perfekta ämneskort att ha under en middag. Du placerar ett kort under tallriken och sedan får man prata med sin bordsgranne om ämnet. Passar även om det är pratigt och glatt under middagen. Detta är ett tillfälle att få igång en konversation som man kanske normalt inte pratar om. Lättsamt och trevligt! Totalt medföljer 48 konversationskort med varierande ämnen. Kan även användas som en lek efter middagen!
Köp ett valfritt quiz så får du “chitchat”-kort med på köpet!

BESTÄLL CHITCHAT-KORT
(pris 89 kr)